marți, 16 februarie 2016

Atelier pentru copii, de colorat cu particule de marmura- de Dragobete
Atelierele creative Sabbiarelli asteapta cu drag copiii de toate varstele la Bounty Fair, pentru a da frau liber creativitatii si pentru a se juca cu particule fine si colorate de marmura. Tehnica este simpla: un desen pre-tăiat, o tăvită, o spatulă de dezlipit, fantezie, creativitate si mici doze de marmură fin pisată: iată toate ingredientele distractiei cu Sabbiarelli.
Plansele Sabbiarelli cuprind nenumarate tematici. Dupa ce se alege tema dorita, cu ajutorul spatulei dezlipim plansa, iar peste partea aderenta copilul aplica particulele fine de marmura. Surplusul de marmura se indeparteaza printr-o usoara scuturare a plansei.
Desenul rezultat este deosebit de stralucitor, marmura ramane lipita pe plansa de lucru, iar culorile nu se amesteca intre ele. Pretul unei sedinte este de 10 lei/copil. Toate materialele necesare copiilor sunt puse la dispozitie in pretul atelierului.
Atelierul are loc in cadrul evenimentului de handmade romanesc Bounty Fair, din weekendul 20-21 februarie 2016, organizat la Casa Universitarilor Bucuresti. Atelierul se desfasoara in ambele zile intre orele 10:00 si 19:00, fara sa fie necesara o inscriere in prealabil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu